Voor de juiste werking maakt deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Pakketjes en pakketten

Pakketjes en pakketten

Binnen Nederland versturen wij gratis. Niet echt natuurlijk, de verzendkosten zijn gewoon in de productprijs inbegrepen. Want gratis versturen kan helemaal niet. PostNL en hun collega's moeten immers ook ergens van bestaan. En dat vinden wij prima. Verzending is, zeker binnen Nederland, uitstekend geregeld door de verschillende bedrijven die zich daarmee bezighouden. En de tarieven zijn, als je bedenkt wat er allemaal bij komt kijken, zeker redelijk te noemen.

Maar er zit ook een vervelende kant aan die gunstige tarieven. Want de verzendbedrijven kunnen alleen die scherpe tarieven hanteren door bepaalde voorwaarden te hanteren. Eén van die voorwaarden is de maximale pakketgrootte. Met een aantal van onze lampen gaan we daar helaas overheen... Daarmee komen we in een hogere schijf terecht en betalen we het dubbele van de 'normale' verzendkosten. Worden de producten nog groter, dan gaan de verzendkosten onevenredig omhoog. Zeker als het pakket ook nog naar het buitenland moet. Zo hebben we de Reuzenschoep in het programma, met een diameter van ruim een meter. Die lamp met de passende doos er om heen meet dan 120 bij 120 bij 35 centimeter. Als we dat willen versturen zou dat zo veel kosten dat we 'm beter zelf kunnen komen brengen. Een bestelling uit het buitenland wordt dan natuurlijk wel een probleem.

Dus hebben we besloten om deze 'overmaatse' producten vooralsnog niet in de winkel op te nemen. Of alleen beschikbaar te maken binnen Nederland. Zodra we een oplossing hebben gevonden zullen alle ontwerpen in de winkelcollectie verschijnen. Tot die tijd kunnen ze alleen bekeken worden in Amsterdam. 

back to top