Voor de juiste werking maakt deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Pendels en snoerkeuze

Pendels en snoerkeuze

Wie een hanglamp bestelt bij Werp krijgt die geleverd met een pendel, oftewel een snoer met aan de ene kant een fitting en aan de andere kant een plafondkapje en een ophangsysteem. Bij de zwaardere lampen is de pendel voorzien van een staaldraad die het gewicht van de lamp voor z'n rekening neemt. Hoewel de specificaties van de snoerfabrikanten daar onduidelijk over zijn, vinden wij het gewoon geen goed idee om een lamp van 2 kilo of meer aan elektriciteitssnoer op te hangen. 

Dat snoer is een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van een lamp. Dus vinden wij het ook belangrijk dat de pendel aangepast kan worden aan de smaak van de klant. Vandaar dat wij de klant altijd laten kiezen uit een assortiment snoeren. Allemaal met stof omwonden varianten. Verschillende kleuren, effen of met een patroon, en de keuze tussen rond en 'twist'. Die laatste bestaat uit twee in elkaar gedraaide snoeren. 

Omdat de beschikbaarheid van de snoeren bij onze leveranciers niet altijd constant is, kunnen we niet altijd alle kleuren en patronen leveren. Effen zwart en effen wit lukt altijd wel, de minder gangbare kleuren zijn niet altijd leverbaar. Dus wie een lamp bij ons bestelt krijgt een mail met foto's van de op dat moment leverbare snoeren. Zit de kleur van uw keuze er niet bij? Dan gaan we gewoon kijken of we die kleur bij één van onze leveranciers kunnen krijgen. Want we hebben de naam flexibel te zijn en daar zijn we trots op!

back to top